dilluns, 24 de desembre del 2007

MEGADETH

Megadeth es una banda de nord-americà de thrash metal liderada pel seu fundador i principal compositor, Dave Mustaine. Es una de les principals bandes del heavy metal, ha figurat varies vegades en el Top 10 de les llistes del Billboard, i ha venut más de 20 milions de còpies en tot el món. Va ser creada en 1983, despres de que Mustaine abandonés Metallica, on era guitarrista. Des d’aleshores, la banda ha llançat deu àlbums d’estudi, tres EP's i dos àlbums en viu.
Megadeth va arribar a ser reconeguda internacionalment en la dècada dels 80’ com una de les pioneres del moviment thrash metal nord-americà, però va estar condemnada a canvis constants en la formació principal, en part a causa de l'abús de substàncies per part de Dave Mustaine. Després de recuperar la sobrietat i trobar una formació estable després d'haver ingressat en una clínica a causa d'aquests problemes, Megadeth comença a llançar una cadena d'àlbums platí i àlbums d'or, inclòs l'àlbum multi-platí i nominat al Grammy, Countdown to Extinction, en 1992.
Megadeth és conegut pel seu distintiu estil en les guitarres, la forma peculiar de cantar de Mustaine, i els temes de les seves lletres, sovint recurrents, sobre política, guerra, i, més recentment, relacions sentimentals. Megadeth és una de les bandes de Heavy Metal més comercials de la historia, doncs ha venut més de 20 milions d'àlbums en tot el món, incloent cinc àlbums de platí consecutius i set nominacions consecutives al Grammy en la categoría de Millor Interpretació de Metal. A través dels seus 21 anys en actiu, Megadeth ha tingut 18 membres oficials, sent Mustaine l'únic membre permanent i el principal compositor. Megadeth és comunament esmentada com membre dels quatre grans del Thrash Metal junt amb Anthrax, Metallica y Slayer.


4 comentaris:

goloviarte ha dit...

magnifico blog,te invito a que visites mi modesto blog para puntuar a otros blog y participar con el tuyo,te dará a conocer un poco mas
gracias
aquiestatublog.blogspot.com
perdona por usar los comentarios
perdona por no escribirlo en catalan

Sobre Mí ha dit...

ola, si quieres ver un bloginteresante sobre musica entra en http://laschicastambientocan.blogspot.com

Anònim ha dit...

Just popping in to say nice site.

Unknown ha dit...

http://leocyfer.blogspot.com/
Metal, alternativo, reggae.. etc de Guatemala para el mundo.. :)