dissabte, 10 de novembre del 2007

MANOWAR power of metal

Els manowar són un grup dels Estats Units d'Amèrica que naix a Nova York. lider del grup es Joey Demayo, el qual va començar en el món del heavy metal amb el grup Black Sabbath com a tècnic dels baixos. Anys despres creen el grup MANOWAR que significa home de la guerra. Van començar amb el BATTLE HIMS, HAIL TO ENGLAND, SING OF THE HAMMER, FIGHTING THE WORLD, KINGS OF METAL i molts etc. Fins l'ultim GODS OF WAR.
Sempre segint la seva temàtica basada en temes epics pasant per els mites grecs com el d'Aquiles fins a histories dels indis nord Americans, sempre dins d'un simbolisme marcat per les llibertats, els respecte i el fer-se respectar.
Ha habut polèmica sempre dins dels MANOWAR perquè els han considerat fatxes, etc. bé doncs ningu diu ni que si, ni que no, tampoc eren fatxes els RAMONES però ixien en barrets nazis i en brassalets amb l'esbàstica, però no eren fatxes, si no pretenien alterar l'ordre públic. a part d'aço també hi ha que tenir un poc de coneixemnts enciclopedics respecte a les seves lletres i on es remonten. però bé lo polémic ven i per mi millor així més anys podre vore-los en directe jajajajajajajajaja. ara vos posare un video molt bó.
el vol del moscardó